Nameless
| Konu: Msn Konuşmaları Perş. Tem. 09, 2009 3:49 am | |
| Fazla abartmadan paylaşabilirsiniz =P. | |
|
Rudolphus Maxel Yanse Güç: 35
| Konu: Geri: Msn Konuşmaları Perş. Tem. 09, 2009 12:32 pm | |
| | |
|
Jasper Hale Güç: 75
| Konu: Geri: Msn Konuşmaları Salı Tem. 14, 2009 12:42 am | |
| ' LunaTic [ * ] *Sнα∂σω : bak dostum.. ilgilenmem gereken bi sitem var oke? ~~~Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz..Hayellerinden değiL,KendileriNden Vazgeçenlere AcıyOruz!! ~~~:
~~~Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz..Hayellerinden değiL,KendileriNden Vazgeçenlere AcıyOruz!! ~~~: görürsün sn ~~~Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz..Hayellerinden değiL,KendileriNden Vazgeçenlere AcıyOruz!! ~~~: şimdi ' LunaTic [ * ] *Sнα∂σω : yapma yaaavsshh ~~~Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz..Hayellerinden değiL,KendileriNden Vazgeçenlere AcıyOruz!! ~~~: bkle ' LunaTic [ * ] *Sнα∂σω : çok kıskanıosan sende gel https://twilightrp.twilight-mania.com/forum.htm ~~~Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz..Hayellerinden değiL,KendileriNden Vazgeçenlere AcıyOruz!! ~~~: öle yapcam zaten ' LunaTic [ * ] *Sнα∂σω : rudopuştu postta geçmem lazım xD ~~~Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz..Hayellerinden değiL,KendileriNden Vazgeçenlere AcıyOruz!! ~~~: yazmana gerke yoktu ' LunaTic [ * ] *Sнα∂σω : ossun sevaptır ' LunaTic [ * ] *Sнα∂σω : ama ilk rp ören xD ~~~Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz..Hayellerinden değiL,KendileriNden Vazgeçenlere AcıyOruz!! ~~~: tmm ~~~Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz..Hayellerinden değiL,KendileriNden Vazgeçenlere AcıyOruz!! ~~~: bkle ~~~Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz..Hayellerinden değiL,KendileriNden Vazgeçenlere AcıyOruz!! ~~~: ee ' LunaTic [ * ] *Sнα∂σω : siteye nasıl üye olunur öretimmi xD ' LunaTic [ * ] *Sнα∂σω : bilmiosan..? ~~~Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz..Hayellerinden değiL,KendileriNden Vazgeçenlere AcıyOruz!! ~~~: ayy dur bakıoz ' LunaTic [ * ] *Sнα∂σω : reklam yapmayı unutmaaa ~~~Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz..Hayellerinden değiL,KendileriNden Vazgeçenlere AcıyOruz!! ~~~: ha ha ' LunaTic [ * ] *Sнα∂σω : aaayyhh aklımdaaken şunu geyikteki msn lere kopyaliim xDD süper olur | |
|
Nameless
| Konu: Geri: Msn Konuşmaları Salı Tem. 14, 2009 11:08 am | |
| Ah keşke ben de Arda'yla konuşmalarımı kopyalasaydım yazardım xP | |
|